Oheň a plamen

Autor: Jenny Han
Název v originálu: Fire with Fire
Nakladatelství: Cooboo
Počet stran: 397
Pokračování knižní série Oko za oko

Obálka: hardback

Anotace: Určitě si ještě pamatujete na pomsty z prvního dílu, jenže teď je to docela jiné. Karty se změnily. Lillia, Kat a Mary se musí vyrovnat s následky jejich činů a dělat, že se nic nestalo. Jenže to nebude vůbec jednoduché, ještě když je možná všechno horší než předtím. A pak je tu Mary, která si po incidentu na plese uvědomila, že je s ní něco v nepořádku, snaží se tedy zjistit, co se tu děje a její teta, která se chová divně jí zrovna nepomáhá.
Dozvídáme se toho také víc o Reevovi, je vážně tak špatný? Oko za oko, zub za zub - plamen pomsty už se rozhořel a holky to nenechají jen tak. Rozhodnou se připravit další pomstu, a tentokrát mnohem účinnější (Tohle jsem prostě musela opsat!!!!)
Oko za oko, zub za zub, ránu za ránu. Život  za život.
Můj názor:
Opět je to jedna z knih, ze kterých jste zmateni i několik dní po dočtení. Pořád nevím, co si o ní myslet a nejspíš ani vědět nebudu, protože to má prostě takový konec jaký má!! Líbilo se mi to, ne víc než první díl, ale bylo to opět skvělé. V knize je prostě vidět, že je spoluautorka Jenny Han, jelikož její styl už znám z VKKJM, tak z toho to její kouzlo prostě srčí. Musím říct, že je celkem ehm..nepraktické, jak je to psáno z tolika pohledů. Ještě když druhý díl čtete s velkým rozmezím od prvního, protože jsem pak nevěděla, koho kam zařadit.
Pokud jste četli první díl..není co řešit určitě po druhém sáhněte! V knize se ještě docela řeší vztahy, a i nějaká ta romantika se v ní objeví.

Hodnocení: 88%

Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Z bookstagramu na blog a zase zpět

Ze zákulisí bookstagramera #1

Stačí jen chtít

Polibek v New Yorku