Krvavé ostří

Povídky ze světa skleněného trůnu


Autor: Sarah J. Maas
Název v originálu: Assassin's Blade
Nakladatelství: Cooboo
Počet stran: 402

Obálka: paperback
Varování!!! Na tuto knížku si vážně dávejte velikánský pozor, jinak se vám začnou seškrabávat ty písmenka. Fakt nechápu, proč to nemůžou nalakovat nějak lépe!!! Knihu jsem si dala pouze do tašky, vyndala j...a agrrr!!! Fakt tohle nesnáším! Zabííííííííttttttttttt!!!

Anotace:
Celaenu Sardothien už určitě znáte. Je to nejobávanější adarlanský zabiják a rozhodně to není žádná dámička. Ale proč by i tato dívka nemohla milovat? Mít naděje?
Celaena plní úkoly od Arobynna Hamela a všude kolem jsou jen samí nepřátelé, zdá se že už může věřit jednině svému kolegovi a příteli Samovi.
S Celaenou se vydáváme na mise, poznáváme nové postavy a zamilováváme se. A také nesnášíme Arobynna, jeho úkoly jsou čím dál tím horší a on se snaží ze všeho dostat úplatky, ale Celaena si to už nechce nechat líbit. Chce být svobodná a zbavit se navždy všech závazků vůči Arobynnovi.

Můj názor:
Myslím, že u této knihy je velice těžké napsat o čem je...ale něco jsem přeci jen napsat musela. Takže teď je tu (alespoň pro mě) ta zábavnější část (a také poněkud lehčí na psaní) :D
Jak už jistě víte Sarah je prostě úžasná  tady se to jen znovu dokazuje, tohle byla nádhera. Strašně moc mě to bavilo. Fakt strašně moc. Miluju Sarah ♥ Pokud jste nikdy nečetli nic od ní, hned to napravte, protože je to jedna z vašich největších chyb v životě. Zamilujete si to...přísahám na Celaeny život!
Strašně se mi líbila povídka, kdy se Celaena vydává do pouště za Tichými vrahy...na tu se všichni fakt moc těšte!
No...a pak je to ještě ten konec. A všichni, kdo si to mají v plánu přečíst nebo už četli víte...co se prostě musí stát. Někdo zemře. Někdo koho si postupem knížky zamilujete, nejhorší je, že víte už od začátku zemře. Bolí vás to, ale vy to nějak držíte v sobě..dokud nepřijde ten konec. Nelze se na to připravit i když si myslíte, že jste připraveni. Zasáhne vás to a roztrhá na kousky....Myslím, že jsem umřela taky. Bylo to strašný a když si představíte, co všechno Celaenu potkalo...achhhh. Ještě teď z té knihy pláču, ale i tak to bylo úžasné.
Ještě že jsou na bookstagrameru knihomolové, se kterými si pak můžete posílat ubrečené smajlíky...
Jmenuji se Celaena Sardothien...a nebudu se bát
Hodnocení: 100000000000%


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Z bookstagramu na blog a zase zpět

Ze zákulisí bookstagramera #1

Stačí jen chtít

Polibek v New Yorku